Bra betyg på TunnelcupenI helgen avslutade jag tunnelcupen som jag anordnat fyra gånger under våren. Det har varit så himla kul att anordna något sådant. Det blev lite extra speciellt eftersom det var en cup, flera deltävlingar, så jag fick äran att träffa flera återkommande deltagare och se en massa glädje på banan bland alla tunnlar.

Bästa Dogman har gjort det möjligt för deltagarna att få ordentliga priser om man hamnat på topp 3 i resultatlistan. Absolut bäst har varit de robusta leksakerna från Kong. Helt suveräna till taggade agilityhundar som gärna kan vara lite hårdhänta.

Jag fick fin respons från några deltagare:
"Vi gör gärna om något liknande i höst. Det var kul att alla kunde vara med."
"Tack för ditt positiva engagemang!"
"Tack för ett jättetrevligt arrangemang. Perfekt för mig som behöver störningsträna huliganen."

Man blir varm i hela kroppen av deras fina ord. Tänk att jag kan hjälpa till i deras utveckling och hundträning med en sådan här sak. Underbart! Det utvecklar mig också som instruktör och förare till min egen hund.

Nu i veckan håller vi på att ladda upp på bästa sätt. Till helgen är det nämligen dags för landslagsuttagning, LLU som vi kallar det. Detta är ett uttag till NM, EO och VM. Det är alltså Sveriges bästa ekipage som ska kämpa om att få representera Sverige på de olika mästerskapen. 

Jag kommer köra precis som vi brukar göra. Så som vi gjorde på uttagningen till WAO (World Agility Open). Då lyckades vi. Vi kommer göra det för en rolig sak. Mäta oss lite vart vi ligger, men också ta det som ett genrep inför Englandsresan om 2 veckor. Oavsett vilket, så kommer det vara härligt att vara på plats och umgås med alla agilityvänner. Uttagningen kommer gå i Tångahallen i Vårgårda. Håll tummarna för oss!

Ha det så bra, så hörs vi snart igen!

// Louise och Xpexa

 
Postat: 2016-04-27 11:05:06 av Global Administrator | med 0 kommentarer


kommentarer
Blogginlägg har inga kommentarer.

AB Dogman

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel +46 (0)42 44 22 200
Email:info@dogman.se