Första dagen på nya jobbet!



Den sista veckan har varit helt strålande bra. Det tycker nog både jag och Xpexa. Eftersom jag nyligen har bytt jobb så har jag helt otroligt nog fått chansen att ha med Xpexa på jobb.

Xpexa fick knåpa ihop en egen text om sin första dag i kostallet, där jag jobbar:
"Första dagen på jobbet var lite av en skräckblandad förtjusning. Katterna betedde sig inte alls som vår här hemma. Lite hemskt när dom fräser på mig fast jag bara vill väl.

Det fanns många nyfikna kalvar och väldigt stora kor som ville hälsa på mig, men det var också lite läskigt. Mjölken, åh mjölken var så himla god. Kalvarnas müsli också!

Sen var det lajbans när matte skulle spola med vattenslangen. Jag tyckte det skulle betyda plask & lek. Så himla kul att bli dyngblöt! Nu ligger jag i soffan och luktar ko. Hoppas jag får följa med matte till jobb fler gånger!"

I slutet av förra veckan fick vi förutom jobb, ihop en superbra träning tillsammans med två av ekipagen som kommer åka med oss till England. Min oro och nervösitet blev liksom omvandlad till pepp och förväntan. Så himla skönt att ha fått mer på benen angående klasserna "gambler" och "snooker".
För er som är intresserade kan ni läsa mer på World Agility Open's hemsida.

Vill tipsa om vårt BÄSTA träningsgodis som vi har med på alla träningar och tävlingar. Xpexa älskar godiset. Min leksakstokiga hund släpper gärna sin leksak för strips i hink med viltsmak.

Dessa sticksen är mjuka, vilket gör att det är enkelt att tugga och svälja snabbt om man är glupsk. De är även platta, vilket är bra för att det inte lägger sig som en klump i magen när man ska springa igen. 

Jag tycker om dem för att de är så enkla att dela till vilken storlek man själv vill ge till sin hund. När vi bara tränar brukar jag dela de till mindre bitar, men om vi tävlar så får hon en hel stick när vi har sprungit klart vårt lopp. Det har Xpexa full koll på. Dessutom är det kanon att ha förvarat just i en hink!

Vi hörs igen om en vecka!

// Louise och Xpexa
 



 
Postat: 2016-04-21 10:51:11 av Global Administrator | med 0 kommentarer


kommentarer
Blogginlägg har inga kommentarer.

AB Dogman

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel +46 (0)42 44 22 200
Email:info@dogman.se