LandslagsuttagningNu är en intensiv helg till enda. Intensiv, men en lärorik och rolig helg. Vi har fått springa 8 lopp fördelat på tre dagar. Jag känner i min kropp och knopp att flera dagars tävlande tar hårt. Däremot tycker jag Xpexa har tagit det stencoolt. Hon känns väldigt fräsch i kroppen och är lika pigg som vanligt. Det känns skönt att veta att hennes kropp är i en fin form just nu. För nu är det bara en vecka kvar tills vi lämnar landet tillsammans med resten av laget till World Agility Open.

Landslagsuttagningen i helgen gav tyvärr inga vidare resultat, men jag kan stå rakryggad och säga att jag är väldigt stolt och nöjd över varje lopp vi gjorde tillsammans. Det är kanon att ha varje lopp filmat så man kan analysera vad som blev bra och vad som blev mindre bra. Dessa filmer höjer min motivation. Är det dumt att säga att man blir motiverad och inspirerad av sina egna lopp? Äsch, det blir jag iallafall! Det är en häftig känsla. 

Bara att vara på plats på landslagsuttagningen som var nu i helgen i Vårgårda var en fantastisk grej. Vilka ekipage som finns i Sverige! Oj, oj, oj så grymma. Det var så hård konkurrens i helgen när Sveriges bästa ekipage gjorde upp vilka som ska får representera landet på EO, NM och VM. Det är så lite som skiljer toppen i de olika storleks-klasserna. Så jämna och så stabila. Helt otroligt bra!

Under kommande vecka ska vi varva skogspromenader med agilityträning. Fokus på träningarna kommer vara balansbommen och hinderdiskriminering efter gungan. Det sistnämnda upptäckte jag i helgen att vi behöver träna på. Två av loppen ledde till disk på grund av detta. Lite finlir inför nästa veckas Englands resa alltså.

Klicka här för att se loppen från helgen.

Ha en hälig Kristi Himmelfärds helg!

// Louise och Xpexa


Postat: 2016-05-04 10:51:41 av Global Administrator | med 0 kommentarer


kommentarer
Blogginlägg har inga kommentarer.

AB Dogman

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel +46 (0)42 44 22 200
Email:info@dogman.se