Dogman söker Lagerarbetare

AB Dogman är idag Nordens största leverantör av husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet. Vi utvecklar vårt sortiment med fokus på kategorin tillbehör. Med hög servicenivå och sortimentsbredd ökar vi våra företagskunders konkurrenskraft och lönsamhet inom kategorin och driver försäljningen genom stort fokus på slutkonsument. Med relevanta och aktuella produkter fyller vi slutkundens behov för husdjurets välbefinnande. Dogman riktar sin försäljning mot både fackhandel och dagligvaruhandel och finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark och Finland. 2016 omsatte Dogmangruppen 290 MSEK. Dogman är grundat 1965 och ägs sedan 2006 av BrA Invest.

Sedan 2015 samarbetar Dogman med företaget Great Place To Work i strävan om att bli Sveriges bästa arbetsplats inom jämförbara branscher.

Tjänsten
Vi söker Dig som är intresserad av visstidsanställning.
Du behöver inneha truckkort och behörigheten A1. B3 behörighet är även önskvärt om du söker arbete under en längre period.
Dina primära uppgifter kommer att vara orderplock, containertömning och produktion av exponeringsmaterial. Du kommer att arbeta i en grupp om 21 personer, därför är också flytande svenska i både tal och skrift ett måste för att jobba på vårt lager. Det är även till stor fördel om du har erfarenhet att plocka med truck och truckdator som hjälpmedel.

Din profil
Vi söker Dig som besitter kunskap och erfarenhet inom lager och logistik. Du är en person som sätter höga mål och når dem. Egenskaper som tävlingsinriktad, resultatorienterad och drivande är direkt avgörande för att lyckas. Du är även en initiativrik lagspelare med högt kundfokus.

Anställningstyp
Placering: Åstorp
Rapportering till Logistikchefen
Tjänsten kan tillträdas per omgående.
Arbetstider: 07,00-16,00 måndag-torsdag och 07-13 fredagar
Lön enligt Handels avtal med möjlighet till bonus.

Sista ansökningsdag 21 januari 2018.

Stämmer denna beskrivning in på dig?
Sök tjänsten genom att maila jobba@dogman.se
Märk mailet med Ansökan: ”Dogman Lager"

AB Dogman

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel +46 (0)42 44 22 200
Email:info@dogman.se