Kennel Equip

Kennel Equip är en serie produkter av hög kvalitet för hund och hundägare, utvecklade för ett aktivt frilufts- och uteliv. I sortimentet finns bland annat täcken, koppel, halsband och selar. Produkterna, som är anpassade för nordiskt klimat, är funktionella, slitstarka, enkla att använda och bekväma för både hund och ägare.


Kennel Equip är uppdelat i tre produktlinjer – Active, Comfort och Gear

Kennel Equip Active
För den ultimata upplevelsen utomhus
Kennel Equip Comfort
För tillfällen då bekvämlighet och komfort är viktigast
Kennel Equip Gear
Produkter i första hand utvecklade för hundens ägare

Kennel Equip presentationsbroschyr


Täcken
Täckena från Kennel Equip är anpassade efter olika behov och användningsområden. Softshell-material, vatten- och vindtäta material, fleece och/eller material med andasfunktion håller hunden varm och torr i alla väder. Täckena är alltid försedda med reflexer. Kardborrlås, dragsko och/eller elastiska material gör att passformen kan justeras.

Det är lätt att välja storlek med hjälp av måttguiden på förpackningen.

Se Kennel Equip täcken här


Halsband, koppel & selar

Halsband, koppel och selar från Kennel Equip har skön neoprenvaddering, vilket gör dem skonsamma mot pälsen och mjuk mot huden. Produkterna är justerbara och har invävda reflexer, förnicklade detaljer och användarvänliga snäpplås. Hela serien finns i fyra fina färger – orange, grön, blå och röd.

Se Kennel Equip halsband här

Se Kennel Equip koppel här

Se Kennel Equip selar härRetrieverkoppel
Klassiskt retrieverkoppel i nylon med mjukt och bekvämt handtag. Invävda reflexer för hög synlighet i mörkret. Fyra fina färger – orange, grön, blå och röd.


Se Kennel Equip retriverkoppel här

Vandringsbälte
Kennel Equip vandringsbälte är anpassat för uteaktiviteter som t ex jogging, vandring eller skidåkning med hund. Bältet har invävda reflexer och är justerbart. Funktionella detaljer gör det bekvämt att bära och använda.

Se Kennel Equip vandingsbälte härJoggingkoppel
Kennel Equip joggingkoppel har en elastisk del som gör det extra bekvämt att använda på löprundan med hunden, eftersom elastiken förhindrar plötsliga ryck. Finns i två bredder.

Se Kennel Equip joggingkoppel här


AB Dogman

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel +46 (0)42 44 22 200
Email:info@dogman.se