Upptäck Dogmans fisklista med kvalitetsfisk från hela världen!

 
Dogmans fisklista har sin grund i det forna och välrenommerade grossistföretaget Simontorp Säteri AB´s verksamhet. Det som skiljer sig är att vi på Dogman fått en bättre leverantör för Tjeckienodlad fisk och att vi som förr jobbade på Simontorp har blivit mer erfarna än förut.
 
I fisklistan finns nu söt- och saltvattenfisk från fem olika leverantörer samt levande foder:
  1. Alex tropicals. Har odlad Tjeckien-fisk. Den bästa och mest tillförlitliga leverantören från detta område. Omfattande lista med stor del svenska namn.
  2. Vi har saltvattensorganismer från Meerwasser Center Menzel i Tyskland. Håller mycket hög kvalitet. Duktig på till exempel musslor, andra lägre djur och fiskar. Har egen odling på Madagaskar.
  3. Aquarium Glaser, vår sötvattensspecialist på bland annat vildfångat och nyheter. Har även många vanliga arter. Mycket omfattande sortiment.
  4. Diskuszucht Stendker. Diskusspecialist med världsrenommé.
  5. Levande foder. Ett omfattande urval levande foder för både söt- och saltvatten. En informationsfolder bifogas med varje fisklista.
  6. Korallfisken. Vår lokala, svenska saltvattensleverantör med mångårig erfarenhet och import från hela världen.
 
I princip kör vi med ett tvåveckorsschema. Förändringar i detta inträffar bara vid ett fåtal tillfällen per år, till exempel då schemat krockar med helger eller under sommaren, då vi under en period kör ca var 3:e vecka. Fisklistan gäller enbart för aktuell period.
 
Är ni intresserade av att testa vår högkvalitativa fisk eller behöver hjälp med något annat som rör akvaristik så hör av er till Jan-Olof Seyer på telefon 042-44 22 200 (vxl).Så här ser fiskleveranserna från Dogman ut idag:
 
Vecka 1
tisdagen i vecka 1 skickar vi ut vår fisklista. Du får den som ett Excel-dokument där alla leverantörerna har var sin flik (syns nere till vänster i filen).
 
Spara dokumentet (listan) på din dator och fyller sedan i din beställning i orderkolumnen. Fraktfritt ligger för närvarande på 3500 SEK och man får blanda från olika leverantörer.
 
Senast kl 21.00 på torsdagen i vecka 1 skickar du din beställning (Excel-filen)  i ett mail (e-post) till fisk@dogman.se  Du får alltid en orderbekräftelse från oss när vi tagit emot den.
 
Vecka 2
Senast på tisdagen i vecka 2 kontaktar vi dig per telefon och meddelar leveranstid.
 
Leveransen sker under onsdagen eller torsdagen i vecka 2 till din butik, beroende på hur underlaget ser ut.
 
Eventuella anspråk på reklamationer görs via telefon (042-44 22 200) eller mail (fisk@dogman.se) senast torsdag i vecka 2. Vad som gäller för reklamationsärenden finns beskrivet i bilagan Villkor som följer med fisklisteutskicket.
 
Vecka 3
Faktureringen görs som regel under onsdagen i vecka 3, alltså samma vecka som den nya fisklistan skickas ut.
 
Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta Jan-Olof Seyer på telefon 042-44 22 200 (vxl).
AB Dogman

Bronsgatan 10
265 39 Åstorp
Sweden
Tel +46 (0)42 44 22 200
Email:info@dogman.se